Na e fa'amoemoe e 32% le alu a le US steel?

I le taeao o le Aso Gafua Mati 1, na faʻailoa ai e Mike Paulenoff sui o le MPTrader i se faʻatupulaia o le US Steel (X):
"Afai e mafai ona faia se fuafuaga faʻavae i le amataga o le Biden Administration, ma afai o le 440% o le siʻitia mai le Mati 2020 maualalo i le Jan. 2021 maualuga e leʻi faʻaititia e uiga i faʻataʻitaʻiga faʻatupulaia e mafai ona mafaufauina, o lona uiga o le X ua liliu atu i se isi upleg O le a lava le umi o soʻo se vaivaiga o loʻo oʻo mai o loʻo i ai i le 16.40 i le 15.85 lagolago sone, o le 'foliga' Ulu ma Tauʻau pito i luga o loʻo faʻaalia manino o se ulu sili ona pepelo aʻo leʻi amataina se faʻagasologa malosi e sosoo ai e faʻatino e 26.20-27.40."
O le faʻasoa, lea sa fefaʻatauaʻi i le 18.24 i le taimi, na tapunia i lenei vaiaso i le 24.17.(Tagai i le siata faaiu o le Aso Faraile i lalo.)
Sa ta'ita'ia e Mika sui o le X talu mai lona tulaga, a'o fetolofi maualuga atu, i luga ma alu ese mai le lagolago taua o le "laina ua".
I le aoauli o le Aso Gafua Mati 8, faatasi ai ma le fefaʻatauaʻiga o faʻatauga i le 20.63, na tusia ai e Mike:

"O laʻu faʻapipiʻi Aso Taʻitasi o loʻo faʻaalia ai o le malosi o aso nei na faʻaosoina ai le X i luga aʻe o lona maualuga muamua i le 20.12, i le 20.68, o le faʻaaliga muamua foi lea o le Ulu ma Tauau mamanu lea e foliga mai ua matua, ua faʻaleagaina i luma tonu o tatou mata. a mae'a ona su'esu'e e le fa'atulagaina o tau le laina o le mamanu, pe a fa'asolo i le pito i luga ma a'e i luga a'e o le tumutumu pito i luga o le tau'au taumatau-ma fa'aauau le malosi, e liliu le mamanu pito i luga i se fa'aauauina o le fa'auluuluga o lo'o i lalo. i luga aʻe o le 20.21 o le a alu i se auala umi e faʻaleaogaina ai le Ulu ma Tauau mamanu, ae nai lo lena, o le a faʻaosoina faʻataʻitaʻiga pito i luga e faʻaalia ai X o loʻo agai mo le toe suʻega o lona maualuga Ianuari i le 24.71.
Ole maualuga ole aso ole aso ole 24.46 na maua mai na o pene mai lena maualuga Ianuari, ma le 32% atoa i luga aʻe o le mataala muamua a Mike e uiga i le X ile aso 1 o Mati.
O le faitau sefulu o tausaga o su'esu'eina e Mike le tau fa'ata'ita'iga, na iloa ai le fa'aletonu o le fa'atupuina o Ulu ma Tau'au i le X, ma fa'avave ona fa'ailoa atu lona masalosalo i sui o le MPTrader.
Ioe, e taua le poto masani i maketi, ma e aumai e Mike i le matou potu talanoaga i aso uma i lana au'ili'iliga o fa'atauga, fa'ailoga fa'atau oloa i le lumana'i ma fa'ailoga, ETF, fa'ailoga macro, cryptocurrencies, metala taua, ma isi mea.


Taimi meli: Mati-19-2021