Va'aiga fa'alevaiaso

Ulutala Tala Fou: Ua tautino le Komisi o le Toefuataiga Tutotonu e faʻaleleia faʻaagaaga oloa ma tulafono faatonutonu;lauga masani e uiga i oloa;Ua valaau Li Keqiang mo le suiga o le malosi;fa'atupula'ia le fa'alauteleina o fale gaosi oloa fa'ava- nu'u 'ese'ese i Aukuso;O totogi e le o ni fa'ato'aga na pa'u i lalo ifo o fa'amoemoega ia Aukuso ma o ulua'i tagi mo penefiti leai ni galuega na pa'u i se tulaga maualalo fou i le vaiaso.
Su'esu'eina o fa'amaumauga: I tulaga tau tupe, na maua e le faletupe tutotonu le 40 piliona yuan i le vaiaso;O le su'esu'ega a Mysteel e 247 ogaumu na fa'aalia ai le tulaga tutusa o lo'o fa'aogaina i le vaiaso na te'a nei, ma e 110 fale fufulu koale o lo'o fa'agaoioi i le 70 pasene o nofoaga e fa vaiaso le va;ma le tau o le uamea na pa'ū i le 9 pasene i le vaiaso, o le tau o le koale vevela, paʻu ma le kopa mafolafola na siʻitia tele, o tau o le sima na faʻamauina ma tumau le tau o le sima, o le faʻatauga faʻatau i aso taʻitasi o taavale pasese na pa'ū i le 12% i 76,000 i le vaiaso, ma ua pa'ū le BDI
Maketi Tau Tupe: Oloa Tele Lumana'i Si'i i le Vaiaso lenei;o tupe maua a le lalolagi sa tele lava ina maualalo;o le tala fa'amauina na pa'ū 0.6% i le 92.13.
1
1. Tala Fou Taua
1. Faʻaaliga i luga o le luasefulutasi fonotaga a le Komisi Tutotonu mo le Toefuataiga Lautele na taitaia e le Peresetene Saina o Xi Jinping, lea na faamamafaina ai le manaʻoga e faʻaleleia atili le faʻaogaina o le maketi o le faʻaogaina o fuafuaga faʻaagaaga ma faʻaleleia oloa faʻaagaaga ma tulafono faatonutonu gafatia, o le a tatou faʻaoga lelei. o le fuafuaga fa'aagaaga e fa'amautu ai le maketi;pulea lelei le avanoa i poloketi "lua maualuga" ma faʻaleleia le tuputupu aʻe fou lanu meamata ma le maualalo-carbon;fa'amalosia tulafono fa'atauva'a fa'atauva'a ma le fa'atauva'a;ma faamalosia le taua faasaga i le filogia.I le aso 1 o Setema, na taʻitaʻia ai e le Palemia Li Keqiang se fonotaga a le Fono a le Malo o Saina e foia ai mataupu e pei o le maualuga o tau o oloa e oʻo atu ai i le maualuga o le gaosiga ma le faʻaogaina o tau, faʻateleina tupe maua mai, ma le aʻafiaga o le faʻamaʻi, i luga o le faiga faʻavae. o le manuia o pisinisi, e tatau ona tatou faia nisi faiga e faʻamautu ai le tino autu o le maketi, faʻamautu galuega ma faʻaauau pea le tamaoaiga i se tulaga talafeagai.
I le aso 3 o Setema, na auai ai le Palemia Li Keqiang i le sauniga amata o le 2021 i luga o le atinaʻeina o malosiaga maualalo i Taiyuan e ala i le vitio.O le a matou faʻalauiloaina se suiga i le faʻaaogaina o le malosi, tuʻuina atu, tekinolosi ma faiga, faʻamalosia le galulue faʻavaomalo i itu uma ma faʻaleleia lelei le suiga o le malosi, o le tala lea a Li Keqiang.A'o faia se galuega lelei o le fetuutuunaiga o le taamilosaga o le macro-policies, o le a tatou faʻavavevaveina le faʻaleleia ma le faʻaleleia o le fausaga o fale gaosi oloa, muamua-lima "toesea", faʻatonuina le fua o le gaosiga gafatia i le maualuga o le malosi-faʻaaogaina ma le maualuga. alamanuia, ma lona lua-lima "faaopoopoina" , atiina ae malosi-faaola ma le siosiomaga alamanuia puipuiga.
O le PMI gaosiga a Saina na i luga aʻe o le tulaga taua o le 50.1 ia Aukuso, i lalo ole 0.3 pasene mai le masina talu ai, ona o le faʻalauteleina o le vaega o gaosiga na faʻavaivaia.O le CAIXIN MANUFACTURING PMI na pa'ū i le 49.2 ia Aukuso, o le faʻaitiitia muamua talu mai Me i le tausaga talu ai.O le PMI o le gaosiga o le caixin na pa'ū i lalo ole tulaga aloaia ole PMI, e faʻaalia ai le sili atu o le mamafa i pisinisi laiti ma feololo.
O le gaosiga o le PMI mo le lalolagi atoa na faʻaalia ai le faʻagesegese o le tulaga ia Aukuso.O le US manufacturing PMI na pa'ū i le 61.2, i lalo ifo o faʻamoemoega o le 62.5, o le pito sili ona maualalo talu mai Aperila, aʻo le PMI muamua o le gaosiga o le eurozone na paʻu i le lua tausaga le maualalo o le 61.5. faʻaauau le vaʻaia o le gaosiga o le PMI faʻaititia i Aukuso.Ua fa'aalia ai o atunu'u tetele po'o itulagi o le lalolagi ua fa'avaivaia le malosi o le toe fa'aleleia o le tamaoaiga.
2
O le aso 3 o Setema na faalauiloa ai e le Matagaluega o Leipa a le Iunaite Setete ni fuainumera e faaalia ai e na o le 235,000 galuega na faaopoopo i vaega e le o ni faatoaga, pe a faatusatusa i le tala faatatau o le 733,000 ma le fua faatatau muamua e 943,000.O totogi e le o ni fa'ato'aga ia Aukuso na pa'u'ū ifo i fa'amoemoega o maketi.Fai mai le au suʻesuʻe maketi o faʻamatalaga vaivai e le o ni faʻatoʻaga e toetoe lava a faʻavaivaia ai le Fed mai le faʻaitiitia o ana aitalafu.Fai mai CLARIDA, le sui taitaifono o le Fed, afai e faʻaauau pea le faʻatupulaia o galuega i le tusa ma le 800,000 galuega, na fai mai le kovana o le Fed, Våler, o le isi 850,000 galuega e mafai ona faʻaitiitia ai aitalafu faʻatau i le faaiuga o le tausaga.
3
O tagi fou mo penefiti leai ni galuega i le Iunaite Setete na pa'ū i le 14,000 i le 340,000 i le vaiaso na faaiuina Aukuso 28, e sili atu nai lo le mea na faʻamoemoeina, i le tulaga maualalo talu mai le faʻamaʻi ma le ono vaiaso saʻo o le paʻu, e tusa ai ma le Matagaluega o Leipa a le Iunaite Setete. o loʻo faʻaalia ai o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le maketi o galuega a Amerika.
4
I le afiafi o Setema 2, na tuuina atu ai e le Peresetene Saina o Xi Jinping se lauga vitio i le Global Services Trade Summit o le 2021. O le a faaauau pea ona matou lagolagoina le atinaʻeina fou o pisinisi laiti ma feololo, faʻalolotoina le toe fuataʻiga o le komiti fou lona tolu, faatuina le Beijing Stock Exchange, ma fausia se tulaga autu mo le tautuaina o pisinisi laiti ma feololo, fai mai Xi.
O Setema 1, 2021 Saina (Zhengzhou) International Futures Forum na faia aloaia.O Liu Shijin, o se sui o le Komiti o Faiga Faʻavae Tupe a le Faletupe Tutotonu, fai mai e mafai ona toe foʻi le tamaoaiga o Saina i se tulaga masani i le kuata lona fa, e leai se suiga taua i le faʻavae o le sapalai ma le manaʻoga mo oloa. ma o le si'itia o tau o mea tutupu pupuu.Fang Xinghai, sui taʻitaʻifono o le China Securities Regulatory Commission, fai mai o le faʻalauteleina o le tatalaina o maketi oloa a Saina e faʻateleina ai le tau.
Na tuʻuina atu e le Fono a le Setete le tele o faiga i le faʻalauiloaina o le toe fuataʻiga ma le faʻafouina o fefaʻatauaiga ma le faʻaleleia o tupe faʻafaigaluega i totonu o le sone tau fefaʻatauaʻiga pailate, ma le faʻamoemoe e faʻavavevave le fausiaina o le fanua maualuga, Saina o le a faʻavaveina le fausiaina o se mamanu atinaʻe fou e faʻaalia ai le tele o felauaiga i totonu o le atunuʻu. ma fa'alauteleina le fefa'asoaa'i o fefa'ataua'iga fa'alotoifale ma fa'ava-o-malo, ma fausia se maketi fa'ava-o-malo mo lumana'i tau ma fa'amautu i Renminbi.
 
I le aso 4 o Setema, Luo Tiejun, sui taʻitaʻifono o le China Iron and Steel Association, fai mai talu ai nei o loʻo suʻesuʻeina e matagaluega talafeagai e lagolago le faʻaleleia atili o le faʻaleleia o le malosi o le lagolago a le atunuʻu, ma o le a galulue faʻatasi le mafutaga e faia se galuega lelei i lenei. galuega.O loʻo faʻamoemoe o le a faia e le aufaipisinisi faʻapipiʻi uʻamea ni taumafaiga faʻatasi e faʻateleina le gaosiga o le uʻamea i totonu o le atunuʻu e sili atu i le 100 miliona tone i le taimi o le 14th lima tausaga o fuafuaga.
Ua tuuina mai e le Matagaluega o Tupe se ta'amilosaga i le atina'eina atoa o le Yangtze Economic Zone fa'atasi ai ma faiga fa'avae tau tupe ma lafoga, e tusa ai ma le upegatafa'ilagi a le matagaluega.O le National Green Development Fund ma isi galuega autu o loʻo taulaʻi i le sone tamaoaiga o Yangtze.O le vaega muamua o le National Green Development Fund o le a avea ma 88.5 piliona yuan, faʻatasi ai ma le faʻatupeina o le malo tutotonu o le 10 piliona yuan ma le auai o le malo o le itumalo ma le laumua lautele i luga o le Vaitafe o Yangtze.
O fa’amaumauga mai le Matagaluega o Pisinisi o lo’o fa’aalia ai le tulaga lelei o le fa’atupulaia o fefa’ataua’iga a Saina mai ia Ianuari e o’o ia Iulai o le tausaga nei.O le aofaʻi o le tau o auaunaga faaulufale mai ma auina atu i fafo e 2,809.36 piliona yuan, i luga 7.3 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, lea e 1,337.31 piliona yuan na auina atu i fafo, i luga 23.2 pasene, ae o oloa faaulufale mai e 1,472.06 piliona yuan, i lalo ole 4 pasene.
5
Na tuʻuina atu e le National Development and Reform Commission (NDRC) le faʻatinoga o fuafuaga mo le faʻalauiloaina o le tulaga maualuga o le fausiaina o le alalaupapa fou i le sami i Sisifo i le taimi o le 14th lima tausaga fuafuaga.O le fuafuaga o lo'o fuafua e o'o atu i le 2025 o le a fa'amae'aina se alalaupapa fou tau tamaoaiga, lelei, faigofie, lanu meamata ma le saogalemu i le sami i Sisifo.O le fa'aauau pea o le fa'amalosia o auala e tolu ua i ai se sao taua i le una'ia o le tamaoaiga ma atina'e tau alamanuia i luga o auala.
O le ADP na faʻafaigaluegaina 374,000 tagata ia Aokuso, faʻatusatusa i le faʻamoemoeina 625,000, mai le 330,000.O totogi a le ADP i le US na faʻaauau pea ona faʻaleleia mai le masina talu ai, ae na matua paʻu i lalo o faʻamoemoega o maketi, faʻaalia ai le faʻagesegese o le toe faʻaleleia o le maketi a le US.
O le pa'ū tau fefa'ataua'iga a le US na fa'aitiitia i le $70.1 BN ia Iulai, fa'atusatusa i le fa'amoemoeina o le $70.9 BN, fa'atusatusa i le pa'u muamua o le $75.7 BN.
Ole faʻasologa ole gaosiga ole ISM mo Aukuso o le 59.9, faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga ole 58.5 ile Iulai.O le toe tula'i mai o tala i tua ua fa'ailoa mai ai le a'afiaga o fa'ama'i sapalai ile gaosiga.O le Fa'asinomaga o Galuega na toe pa'u i lalo, ma le tau o meafaitino i lona tulaga maualalo i le 12 masina.
6
Ua fuafua le Fono Fa'atonu a le Faletupe Tutotonu a Europa e fa'amuta le fa'atauga o pone fa'afuase'i ia Mati i le tausaga fou.
O le tau o le Euro-zone na paʻu i le 10-tausaga le maualuga o le 3 pasene ia Aokuso, e tusa ai ma faʻamatalaga muamua na tuʻuina atu e Eurostat i le 31st.
I le aso 1 o Setema, na faateia ai e le Faletupe Tutotonu a Chile le si'itia o tului i le 75 pasene i le 1.5 pasene, o le si'itaga sili lea i le 20 tausaga o Chile.
2. Su'e fa'amaumauga
(1) punaoa tau tupe
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
3. Va'aiga o Maketi Tupe

I le vaiaso, o oloa i le lumanaʻi, o ituaiga autu na tulaʻi mai.O le LME Nickel na siitia maualuga, i le 4.58 pasene.I luga o le Global Stock Market Front, o le tele o maketi o oloa a le lalolagi ua paʻu.Faatasi ai ma i latou, Saina Saienisi ma Innovation 50 index, gem index pa'u muamua lua, faasologa, pa'ū 5.37% , 4.75% .I le maketi o fefaʻatauaiga i fafo, o le tala faʻamaufaʻailoga na tapunia i lalo 0.6 pasene i le 92.13.
19
4. O mea taua o le vaiaso a sau
1. Saina o le a faʻasalalau faʻamaumauga autu autu mo Aukuso
Taimi: Aso Lua i le Aso Tofi (9 / 7-9 / 9) faʻamatalaga: O le vaiaso a sau o le a tuʻuina atu e Saina Aukuso Faʻaulufale mai ma auina atu i fafo, fesoʻotaʻiga lautele, M2, PPI, CPI ma isi faʻamatalaga taua tau tamaoaiga.I le itu e auina atu i fafo, o pusa oloa tau fefa'ataua'iga mai fafo na maua mai i taulaga tetele e valu ia Aukuso na maualuga atu nai lo ia Iulai.O le fa'aletonu o fa'atonuga ma le fa'asalalauina o fa'ama'i i fafo e ono fa'ateleina ai le mana'omia o oloa mai Saina.E ono fa'aauau pea ona fa'atumauina le fa'aolaola o le fa'atupulaia o oloa i fafo ia Aukuso.I luga o faʻamatalaga tau tupe, ua faʻatatauina o le aitalafu fou o le 1.4 trillion yuan ma le aitalafu fou o le 2.95 trillion yuan o le a faʻaopoopoina ia Aukuso, ae o le faʻatupeina o maketi na faʻatupulaia e 10.4% ma M2 i le 8.5% tausaga i lea tausaga.O le PPI e faʻamoemoe e 9.3% yoy ia Aokuso, faʻatusatusa i le 1.1% yoy ia Aokuso.
(2) otootoga o fuainumera autu mo le vaiaso fou

20


Taimi meli: Sep-06-2021